Eurosjaj širi svoju prisutnost na svjetskom tržištu!

Eurosjaj, kao regionalni lider u površinskoj zaštiti metala širi svoju prisutnost na svjetskom  tržištu

 

Eurosjaj d.o.o., renomirana firma sa sjedištem u Konjicu, ponosno objavljuje svoju poziciju kao lidera na tržištu u oblasti površinske zaštite metala, prometa i zastupanja materijala i opreme za galvanotehniku. Sa više od 400 posvećenih zaposlenika, EUROSJAJ d.o.o Konjic ima reputaciju uspješnog poslovanja duže od 20 godina.

 

Kroz dugogodišnje iskustvo, EUROSJAJ d.o.o Konjic je izgradio snažne veze sa zemljama iz regiona i Evrope. Njihova stručnost u površinskoj zaštiti metala, kao i visokokvalitetni proizvodi i usluge, omogućavaju im da ostvare uspješnu saradnju sa klijentima iz različitih industrija i sektora.

Kompanija EUROSJAJ d.o.o Konjic u svojim proizvodnim pogonima koji se nalaze u industrijskoj zoni Konjic, nudi 26 različitih vrsta površinske zaštite kroz najnapredniju tehnologiju i praćenje tehnoloških riješenja u svijetu, te uz poštivanje svih ekoloških regulativa vezanih za ovu oblast, a kako bi pružili vrhunski kvalitet i zadovoljili potrebe svojih klijenata.

EUROSJAJ d.o.o Konjic je posvećen kontinuiranom usavršavanju i istraživanju, kako bi ostao korak ispred konkurencije. Kroz blisku saradnju sa klijentima, kompanija je u mogućnosti razumjeti njihove specifične zahtjeve i pružiti rješenja prilagođena njihovim potrebama.

“Naša misija je pružiti vrhunsku površinsku zaštitu metala i usluge prometa materijala za galvanotehniku našim klijentima. Kroz naše stručno znanje i inovativne tehnike, osiguravamo da njihovi proizvodi budu zaštićeni i estetski privlačni”, izjavio je direktor kompanije Jasmin Badžak.

EUROSJAJ d.o.o Konjic nastavlja jačati svoju prisutnost na evropskom tržištu i proširiti svoje poslovanje. Kompanija je ponosna na svoje postignuće kao lidera u oblasti površinske zaštite metala i zahvaljuje svojim zaposlenicima na njihovom predanom radu i doprinosu.

Sa vizijom da postane prepoznatljiv brend u svojoj industriji industriji, EUROSJAJ d.o.o Konjic ulaže u razvoj svojih zaposlenika kroz obuku i edukaciju. Kontinuirano praćenje tehnoloških inovacija omogućava im da pruže najnovija rješenja i najbolju podršku svojim klijentima.

Kao društveno odgovorna kompanija, EUROSJAJ d.o.o Konjic aktivno sudjeluje u lokalnoj zajednici, podržavajući razne projekte i inicijative. Također, kompanija posvećuje posebnu pažnju očuvanju okoliša, primjenjujući ekološki prihvatljive procese i materijale u svojoj proizvodnji.

Klijenti EUROSJAJ d.o.o Konjic imaju povjerenje u njihovu stručnost i profesionalnost. Kompanija je poznata po visokom nivou kvaliteta svojih proizvoda i usluga, te konstantno radi na unapređenju svojih standarda. Njihov tim stručnjaka pruža podršku klijentima kroz sve faze projekta, od početne analize i savjetovanja, do implementacije i održavanja

Leave A Comment