Roto Frank iz Austrije posjetom obilježio godinu dana saradnje!

Roto Frank iz Austrije posjetom obilježio godinu dana saradnje sa kompanijom Eurosjaj iz Konjica

 

Christian Lazarevic, Managing direktor Roto Franka GmbH iz Kalsdorfa ( Austrije ) zajedno sa svojim timom,  posjetiili su jučer proizvodnu jedinicu Roto Frank koja djeluje u kooperaciji sa firmom Eurosjaj d.o.o. Konjic. Posjetom je  obilježena  godina dana saradnje ove dvije liderske kompanije.

 

Predstavnici kompanije Roto Frank Austria GmbH su tokom posjete za jedno sa direktorom kompanije Eurosjaj naglasili dosadašnju saradnju pozitivno, naglasivši svoje veliko zadovoljstvo.

Direktor kompanije EUROSJAJ D.O.O. Konjic , Jasmin Badžak istaknuo je značaj ove saradnje.

Ponosni smo na činjenicu da je renomirana firma Roto Frank Austria , lider na tržištu u proizvodnji okova , prepoznala naš kvalitet i zasnovala partnerske odnose sa našom kompanijom, te da razvija nove projekte i proširenje postojećeg posla na obostrano zadovoljstvo.“, kazao je Badžak, dodavši i to da  Bosna i Hercegovina treba ovakve partnere kako bi osnažila BiH ekonomiju, ali i zadržala kvalitetne ljude u BiH.

„Trebam istaknuti da će fokus biti na proširenju proizvodnje dijelova za montažu u bh. kompanijama, što ovom projektu daje veći značaj.“, naglasio je direktor Eurosjaja, Jasmin Badžak.

Partnerstvo u oblasti površinske zaštite  i montaže Roto Frank proizvoda  je pokrenuto u maju 2022. godine.

Leave A Comment