O nama

#IznadPovršine

Eurosjaj je posvećen pružanju izvrsnih rješenja za zaštitu metala od korozije, oksidacije i drugih štetnih utjecaja.
Zašto nas izabrati
Stručnost i iskustvo
Kvaliteta proizvoda

Partner jednog od najvećih  proizvođača specijaliziranih hemijskih proizvoda sa ciljem pružanja inovativnih rješenja za poboljšanje svakodnevnog života.

Pružamo najkvalitetnije proizvode i usluge u skladu sa evropskim standardima.Eurosjaj je osvojio povjerenje brojnih klijenata širom kontinenta!

27 godina postojanja

Sigurnost na prvom mjestu

Povjerenje klijenata širom kontinenta

ISO standardi

Generalni partner za EX-YU:

Generalni partner za EX-YU:

engineer-standing-holding-ipad-inspect-rolls-galvanized-steel-sheet-inside-factory-warehouse-generative-ai

Eurosjaj se ističe i po svom stalnom fokusiranju na istraživanje i razvoj novih proizvoda. Naš tim stručnjaka neprestano radi na inovacijama,  edukuje se na polju novih tehnologija koje omogućavaju još bolju zaštitu metala i postizanje izvanrednih rezultata.

Naša stručnost, inovacija i vrhunski proizvodi čine nas prvim izborom mnogih industrija u Europi.

Metal parts being treated with zinc coating.

Jedan od ključnih faktora koji izdvaja Eurosjaj od konkurencije je naša stručnost i iskustvo u razumijevanju specifičnih potreba i zahtjeva različitih industrija. Bez obzira da li se radi o automobilskoj industriji, građevinarstvu, metalurgiji ili bilo kojoj drugoj industriji koja zahtijeva visoku površinsku zaštitu metala, Eurosjaj ima prilagođena rješenja koja zadovoljavaju najzahtjevnije standarde

Kvaliteta naših proizvoda je neupitna

Svi proizvodi su u skladu sa RoHS and WEEE regulativama kako bi se osigurala njihova učinkovitost i sigurnost. Osim visokokvalitetnih proizvoda, Eurosjaj se ponosi i svojom vrhunskom korisničkom podrškom. Naš tim stručnjaka pruža tehničku podršku i savjete kupcima, pomažući im da odaberu prave proizvode i postignu željene rezultate. Eurosjaj stvara dugoročne partnerske odnose sa klijentima, pružajući im cjelovito rješenje za sve njihove potrebe u pogledu zaštite metala.

1

Zaposlenih

1 +

Projekata

1

inžinjera

1

lOGISTIKA

Certifikati i standardi

 Nadzor nad sistemima vrši TÜV SUD i TÜV NORD.

Karijera

Radujemo se upoznavanju s vama