O NAMA

O nama

Kvalitet koji sija!

 

Partner jednog od najvećih  proizvođača specijaliziranih hemijskih proizvoda sa ciljem pružanja inovativnih rješenja za poboljšanje svakodnevnog života.

 

Sa stručnim znanjem, inovativnim pristupom i vrhunskim proizvodima, Eurosjaj je osvojio povjerenje brojnih klijenata širom regiona.

 

Eurosjaj je posvećen pružanju izvrsnih rješenja za zaštitu metala od korozije, oksidacije i drugih štetnih utjecaja.

 

Jedan od ključnih faktora koji izdvaja Eurosjaj od konkurencije je naša stručnost i iskustvo u razumijevanju specifičnih potreba i zahtjeva različitih industrija. Bez obzira da li se radi o automobilskoj industriji, građevinarstvu, metalurgiji ili bilo kojoj drugoj industriji koja zahtijeva visoku površinsku zaštitu metala, Eurosjaj ima prilagođena rješenja koja zadovoljavaju najzahtjevnije standarde. Eurosjaj se ističe i po svom stalnom fokusiranju na istraživanje i razvoj novih proizvoda. Naš tim stručnjaka neprestano radi na inovacijama,  edukuje se na polju novih tehnologija koje omogućavaju još bolju zaštitu metala i postizanje izvanrednih rezultata.

 

Kvaliteta naših proizvoda je neupitna, a svi proizvodi su u skladu sa RoHS and WEEE regulativama kako bi se osigurala njihova učinkovitost i sigurnost. Osim visokokvalitetnih proizvoda, Eurosjaj se ponosi i svojom vrhunskom korisničkom podrškom. Naš tim stručnjaka pruža tehničku podršku i savjete kupcima, pomažući im da odaberu prave proizvode i postignu željene rezultate. Eurosjaj stvara dugoročne partnerske odnose sa klijentima, pružajući im cjelovito rješenje za sve njihove potrebe u pogledu zaštite metala.

 

Naša stručnost, inovacija i vrhunski proizvodi čine nas prvim izborom mnogih industrija u Europi.

Ekološki odgovorna kompanija

Kompanije je posvećena primjeni održivih i ekološki prihvatljivih metoda u svojim procesima kako bi minimizirala negativan uticaj na okolinu. Njihova predanost zaštiti površinskog sloja metala uz istovremeno očuvanje prirodnih resursa čini ih vodećom snagom u industriji.

Kontuinirano se razvijamo

Kroz neprekidno istraživanje, inovacije i učenje, nastojimo biti u koraku s najnovijim tehnologijama i najboljim praksama u svojoj industriji. Naša predanost kontinuiranom razvoju osigurava da klijenti uvijek dobiju najkvalitetnije proizvode i usluge koje ispunjavaju njihove potrebe i očekivanja.

Inovativni pristup

Kroz neprestano istraživanje i implementiranje novih ideja, pronalazimo inovativna rješenja koja unapređuju industriju zaštite površinskog sloja metala. Naša sposobnost da mislimo izvan okvira i donosimo svježe perspektive čini inas liderima u stvaranju naprednih tehnika i tehnologija koje pružaju vrhunske rezultate svojim klijentima.

540

Zaposlenih

200+

Uspješnih projekata

27

Godina iskustva

Scroll to Top